Sisustaja
Minna Qvist

Minulle tärkeää on tunnelma, jossa on luonnollista olla.

Sisustaja
Minna Qvist

”Minulle tärkeää on tunnelma, jossa on luonnollista olla.”

“Minulle ihmiset ja ihmisten hyvinvointi on tärkeää. – Ja hyvinvointi lähtee kotoa.”

Hei, olen Minna Qvist, sisustaja.

Perheeni kanssa asustan ja remontoin sinistä rintamamiestaloa Nurmijärven Rajamäellä, Herusissa.

Sisustusalan ammattitutkinnon suoritin vuonna 2013. Jonka jälkeen aloitin sisustussuunnittelun. Olen myös markkinointimerkonomi ja työskennellyt kaupan alalla yli 23 vuotta. Olen erikoistunut myymälälogistiikkaan, josta olen tehnyt näyttötyön Ikean esimieskoulutuksessa. 

Sisustamista sekä kodin pintaremontteja olen tehnyt jo vuosia ja vuosien työ rautakaupassa on antanut minulle paljon tietoa erilaisista materiaaleista.

Värit ja sävyt ovat vahvinta osaamistani. Rakastan taidetta ja sävyjä pinnoilla. Minulle tärkeää on tunnelma, jossa on luonnollista olla. Sisustajana mieleeni ovat vanhan ja uuden sekoittaminen, kalusteiden ja sisustusesineiden uusiokäyttö sekä käytännöllinen ajattomuus.

“Minulle ihmiset ja ihmisten hyvinvointi on tärkeää. – Ja hyvinvointi lähtee kotoa.”

Lapset ovat tärkeimpiä inspiraation ja ideoinnin lähteitä. Lapsen riemu ja tunteiden aitous on parasta maailmassa, joten miksei kotejakin voisi rakentaa lapsen ilolla.

Sisustamisessa otan huomioon aina asukkaan toiveet, tavat ja harrastukset sekä kalusteiden ja rakennuksen aikakauden. Myös kodin turvallisuus on tärkeää sisustuksen suunnittelussa.

Minulle ihmiset ovat tärkeitä ja heidän hyvinvointinsa. Ja hyvinvointi lähtee kotoa.

Referenssit

Keittiösuunnittelu

Syksyllä 2017 rintamamiestalon keittiöremontissa palautettiin keittiö vanhan talon tunnelmaan. Puuseppä Aapo Häärä valmisti kaapiston Minnan suunnitelmien mukaisesti. Vaikka kalusteet mukailevat 1950-lukua, on keittiö silti tämän päivän tarpeisiin toimiva.

Näyttäviä tapetteja ja tummia pintoja

Juttu ja kuvia Kotivinkin numerossa: Kotivinkki nro 22/ 16.11.2016.

Yhteistyössä

Mukanamme on luotettavat yhteistyökumppaniyritykset.

Jusako on suomalaisen miehen rakennusalan pienyritys. Erikoisosaamiseen kuuluvat vaativatkin laatoitustyöt sekä erikoisempien materiaalien käyttö. Suunnittelu ja toteutus kohteissa tehdään aina asiakaslähtöisesti, pienistä osa-alueista laajoihin kokonaisuuksiin.
JUSAKO, RAKENNUSPROJEKTIT

SaKoTe on vuonna 2003 perustettu sähkö- ja remonttialan yritys. Kokemusta sähköalalta löytyy vuodesta 1983 lähtien. Palveluihin kuuluu sähkötöiden lisäksi laminaatti- ja parkettiasennukset, sisä- ja ulkomaalaukset, tapetoinnit sekä vesijärjestelmät.

SAKOTE, SÄHKÖPROJEKTIT

Puu-Häärä Oy on yksilöllisiä puutuotteita valmistava puusepänliike Länsi-Vantaalla. Monipuolinen kokemus, erityisesti massiivipuun käsittelystä, mahdollistaa vaativienkin tuotteiden ja rakenteiden suunnittelun ja toteutuksen.

PUU-HÄÄRÄ OY, PUUSEPÄNTYÖT

Aloitetaanko suunnittelu?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin laitetaan homma käyntiin!

 

6 + 15 =

Sisustus Q-tamolla
Minna Qvist
Lepsämäntie 1
01800 Klaukkala
+358 44 052 4768
minna.qvist@q-tamolla.com