Sisustaja
Minna Qvist

Minulle tärkeää on tunnelma, jossa on luonnollista olla.

Sisustaja
Minna Qvist

”Minulle on tärkeää tunnelma, jossa on luonnollista olla.”

“Minulle ihmiset ja ihmisten hyvinvointi on tärkeää. – Ja hyvinvointi lähtee kotoa.”

Hei, olen Minna Qvist, sisustaja.

Perheeni kanssa asustan ja remontoin sinistä rintamamiestaloa Nurmijärven Rajamäellä, Herusissa.

Sisustusalan ammattitutkinnon suoritin vuonna 2013. Jonka jälkeen aloitin sisustussuunnittelun. Olen myös markkinointimerkonomi ja työskennellyt asiakaspalvelun ja kaupan alalla yli 26 vuotta. Olen erikoistunut myymälälogistiikkaan.

Kodin pintaremontteja ja sisustamista olen tehnyt jo teinivuosistani lähtien ja vuosien työ rautakaupassa on antanut minulle paljon tietoa erilaisista materiaaleista.

Värit ja sävyt ovat vahvinta osaamistani. Rakastan taidetta, sävyjä ja valoja erilaisilla pinnoilla. Minulle tärkeää on tunnelma, jossa on luonnollista olla sekä kodin asujan persoonallisuuden esiin tuominen. Sisustajana mieleeni ovat vanhan ja uuden sekoittaminen, kalusteiden ja sisustusesineiden uusiokäyttö sekä käytännöllinen ajattomuus.

Vahvuuksiani suunnittelijana ovat säilytysratkaisut, akustiikka, tunnelman luominen ja pintojen helppohoitoisuus (esim. lapsiperheet) sekä erilaisten sisustustyylien käyttäminen erikseen tai yhdessä.

 

“Minulle ihmiset ja ihmisten hyvinvointi on tärkeää. – Ja hyvinvointi lähtee kotoa.”

Lapset ovat minulle yksi tärkeimpiä inspiraation ja ideoinnin lähteitä. Lapsen riemu ja tunteiden aitous on parasta maailmassa, joten miksei kotejakin voisi rakentaa sillä aitoudella.

Sisustamisessa otan huomioon aina asukkaan toiveet, tavat ja harrastukset sekä kalusteiden ja rakennuksen aikakauden. Myös kodin turvallisuus on tärkeää sisustuksen suunnittelussa. 

Minulle ihmiset ovat tärkeitä ja heidän hyvinvointinsa. Ja hyvinvointi lähtee kotoa.

Suunnittelupaketit ja hinnat

SISUSTUSSUUNNITTELU  80 €/h (sis. alv.)

Sisustussuunnittelumme tarjoaa sinulle tila-ja sisustussuunnittelua, väri-ja materiaalisuunnittelua, keittiö- ja säilytysjärjestelmiensuunnittelua sekä valaistussuunnittelua. Työn sisällön ja laajuuden päättää asiakas.

Suunnitelma sisältää esim. 3D-kuvat pohjapiirroksineen, kalusteiden sijoitukset, keittiön ja kylpyhuoneen suunnittelukuvat, valaistussuunnitelman mittapiirroksineen, huonekortti -yhteenvedon, ostoslistat.

Suuntaa antavia suunnitteluaikoja eri tiloissa:

  • kaksio n. 20-30 h
  • WC ja kylpyhuone sekä sauna n. 10-30 h
  • olohuone n. 20-30 m² n.10-25 h
  • keittiö n. 20-30 h

Kartoituskäynti on maksuton Hyvinkää-Nurmijärvi lähialueilla (matkakulut alueen ulkopuolelle).  Käynnin jälkeen saat kirjallisen tarjouksen sähköpostiin, jonka hyväksyttyäsi alkaa varsinainen suunnittelutyö.

 

MYYTÄVÄN ASUNNON STAILAUS & SISUSTUSKONSULTOINTI  180 €/1,5 h (lisätunnit 50 €)

Myyntistailaus on tarkoitettu auttamaan asunnon myyntiä. Tavoitteena on kohteen nopeampi myynti ja korkeampi hinta. Stailauksen tarkoituksena on esitellä asunnon toimivuutta ja muunneltavuutta. Toimeksianto voi sisältää stailaussuunnittelun tai avaimet käteen toteutuksen. Myyntistailaus toteutetaan normaalisti asiakkaan omilla kalusteilla. Piensisustustuoteita voi ostaa tai vuokrata Q-tamollan tuotevalikoimasta.

​Suosittelemme stailausta myös asuttujen kohteiden toimintojen tai tunnelman parantamiseen.

Konsultaatiokäynnin aikana kerron vinkit ideat tilan kohennukseen esimerkiksi kalustesijoittelulla, piensisustuksella, viherkasveilla  ja tekstiileillä. Mahdolliset muutostyöt jäävät asiakkaalle.

Referenssit

Keittiösuunnittelu

Syksyllä 2017 rintamamiestalon keittiöremontissa palautettiin keittiö vanhan talon tunnelmaan. Puuseppä Aapo Häärä valmisti kaapiston Minnan suunnitelmien mukaisesti. Vaikka kalusteet mukailevat 1950-lukua, on keittiö silti tämän päivän tarpeisiin toimiva.

Näyttäviä tapetteja ja tummia pintoja

Juttu ja kuvia Kotivinkin numerossa: Kotivinkki nro 22/ 16.11.2016.

Yhteistyössä

Mukanamme on luotettavat yhteistyökumppaniyritykset.

Rakennusliike Suvenkari Oy

Uo-Yhtiöt 

Aloitetaanko remontit tai suunnittelu?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin laitetaan homma käyntiin!

 

10 + 3 =

Hämeenkatu 28, 05800 Hyvinkää

+358 44 052 4768

asiakaspalvelu@q-tamolla.com

Asiakaspalvelumme avoinna:
ti-la klo 10:00-16:00